افراد زیادی هستند که به دلیل آسیب دیدگی و خشک شدن بیش از حد موهای خود ناراحتند. از این رو به دنبال راهکاری برای درمان این مشکل هستند. خوشبختانه امروزه با پیشرفت علم و تکنولوژی برای هر مشکلی راه حلی وجود دارد. پروتئین تراپی مو یکی از روش های بسیار موثر و مفید برای درمان موی آسیب دیده است که می تواند مزایای بسیار زیادی برای سلامت مو داشته باشد. در ادامه با ما همراه باشید تا بیشتر با این روش درمانی آشنا شویم.
پروتئین تراپی مو چیست؟
اگر جزء آن دسته از افرادی باشید که به سلامت و رسیدگی موهای خود اهمیت زیادی می دهید، احتمالا عناوین و عباراتی همچون پروتئین تراپی مو به گوشتان خورده است. این روش یکی از موثرترین روش های درمانی مو است که می تواند تا حد زیادی باعث احیای موی آسیب دیده شود.
برخی از افراد به دلیل تغذیه نامناسب، عدم رسیدگی کافی به موها، استفاده از شوینده های نامناسب و نامرتبط با جنس مو، مصرف دخانیات، استرس شدید، مشکلات هورمونی و عوامل بسیار دیگر، سلامت و شادابی موی خود را از دست می دهند. بنابراین پروتئین تراپی می تواند برای این مشکل یک راهکار موثر باشد.
عده ای عملیات پروتئین تراپی را در خانه انجام می دهند. اما اگر می خواهید از این روش نتایج بهتری کسب کنید، بهتر است آن را زیر نظر یک فرد متخصص و حرفه ای انجام دهید. باید بدانید که همانطور که بدن ما برای رشد و سلامتی به درصد زیادی پروتئین نیاز دارد، موها نیز برای سالم ماندن به این ماده مغذی نیازمند هستند.
در این روش، پروتئین از دست رفته مو جبران می شود و ساقه موها کاملا تغذیه و تقویت می شوند. در پروتئین تراپی مو متخصصین زیبایی از بهترین و مرغوب ترین مواد پروتئینی و ماسک های تقویت کننده استفاده می کنند که قدرت جذب سریع و بالایی دارند و شما پس از انجام مراحل پروتئین تراپی نتایج آن را به وضوح مشاهده خواهید کرد.
مزایای پروتئین تراپی مو
از مهم ترین مزایای پروتئین تراپی مو می توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:
- تقویت و افزایش استحکام تار موها: اگر موهای شما بر اثر مراقبت نادرست یا رنگ کردن مداوم دچار آسیب دیدگی و شکنندگی شده باشد، کوتیکول مو نیاز دارد تا پروتئین و مواد مغذی از دست رفته خود را به نحوی جبران کند. با پروتئین تراپی مو، میزان قابل توجهی از مواد مغذی به ریشه و ساقه مو تزریق شده که همین امر باعث افزایش استقامت تارهای مو می شود.
- در روش پروتئین تراپی مو، یک لایه محافظتی روی ساقه مو ایجاد می شود که همین امر از آسیب دیدگی مجدد مو پیشگیری می کند.
- کمک به درمان ریزش مو. اگر ریزش موی شما به دلایل هورمونی، مشکل در تیروئید و امثال آن نباشد و تنها عامل آن خشکی و از دست دادن مواد مغذی مو باشد، می توان با روش پروتئین تراپی این مشکل را تا حد زیادی درمان کرد.
- درمان شکنندگی موها
- افزایش درخشندگی موها
- درمان موخوره و وزی در مو
- افزایش ضخامت تار مو
- این روش تا حدودی باعث صاف شدن مو نیز می شود.
- درمان خشکی مو
- افزایش حالت ارتجاعی در تار مو
عوارض پروتئین تراپی مو
اگر پروتئین تراپی مو در یک کلینیک معتبر و زیر نظر یک فرد باتجربه انجام شود، می توان اطمینان داشت که این روش عارضه خاصی به دنبال ندارد. اما به طور کل انجام یک سری عملیات و استفاده از مواد خاص برای تغذیه کردن پوست سر و ساقه مو می تواند یک سری عارضه های معمول و طبیعی را به دنبال داشته باشد که شاید برخی این عوارض را تجربه کرده و برخی دیگر با این مشکلات مواجه نشوند.
- تحریک شدن پوست سر
- حالت تهوع
- مشکلات تنفسی و یا بروز علائم آلرژیک که ممکن است برای هر فردی متفاوت باشد.
- سرفه کردن
- سوزش چشم به دلیل قوی بودن مواد مورد استفاده
- آبریزش بینی و چشم
- احساس سوزش در ناحیه گلو و دستگاه تنفسی
تفاوت کراتینه مو و پروتئین تراپی
احتمالا برای شما هم پیش آمده که برای رسیدگی به موهای خود تبلیغات زیادی را در خصوص کراتینه و پروتئین تراپی مو دیده باشید. گستردگی این تبلیغات در فضای مجازی همچون اینستاگرام نیز کاملا مشهود است. از آن جایی که هر مراجع، برای مشکل خاصی به کلینیک های زیبایی و درمانی مراجعه می کند، باید بدانید که کدام یک از روش های کراتینه یا پروتئین تراپی برایتان مفیدتر است. این دو روش، در عین یک سری نقاط مشترک، به روش و با هدف متفاوتی انجام می شوند. از مهم ترین تفاوت های میان دو روش کراتینه و پروتئین تراپی مو می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- پروتئین تراپی مو بیشتر به سلامت موها و درمان مشکلات موی آسیب دیده کمک می کند. اما کراتینه کردن بیشتر روی زیبایی، درخشندگی و صافی مو تمرکز دارد. با این حال که هر دوی این روش ها می توانند به براق شدن موها کمک کنند. اما به طور کل، کراتینه کردن بیشتر جنبه صافی و پروتئین تراپی بیشتر جنبه احیا و ترمیم دارد.
- معمولا ماندگاری کراتینه مو نسبت به پروتئین تراپی بیشتر است.
- بعد از کراتینه کردن مو باید مراقبت بیشتری روی موها داشت. در حالی که پروتئین تراپی مراقبت کمتری نیاز دارد. البته اینگونه نیست که مجددا همان روش سابق را برای رسیدگی به موهای خود در پیش بگیرید.
- هزینه ای که برای پروتئین تراپی مو باید بپردازید معمولا مناسب تر و کمتر از کراتینه کردن است.
- عوارض پروتئین تراپی مو نسبت به روش کراتینه به مراتب کمتر است.
چه کسانی به پروتئین تراپی مو نیاز دارند؟
اگر موهای شما علائم و مشکلات زیر را دارد، بهتر است اقدام به پروتئین تراپی مو کنید:
- اگر موی شما خاصیت ارتجاعی خود را از دست داده است پروتئین تراپی می تواند راهکار مناسبی برای درمان این مشکل باشد.
- شکنندگی و ریزش غیر طبیعی مو نیز می توانند افراد را برای انجام پروتئین تراپی واجد شرایط کنند.
- اگر موی شما به خوبی حالت نمی گیرد و به نحوی وارفته و بی جان است. احتمالا نیاز به انجام پروتئین تراپی دارید.
- گره خوردن بیش از حد موها و موخوره زیاد نیز از مواردی هستند که نشان می دهند موی شما مواد مغذی زیادی از دست داده و کاملا آسیب دیده است. بنابراین در این روش نیز پروتئین تراپی می تواند راه حل خوبی باشد.
پروتئین تراپی مو بهتر است یا کراتین مو؟
با توجه به مقایسه ای که در بخش های گذشته برای دو روش کراتینه و پروتئین تراپی مو انجام دادیم، احتمالا تا حدودی متوجه شده اید که هر کدام از این روش ها قرار است چه تغییراتی در مو ایجاد کنند و با چه هدفی انجام شوند. بنابراین این کاملا بسته به نوع و مشکل موی شما دارد که نیاز به کدام یک از این روش ها داشته باشد.
هر دو روش به نحوی روی زیبایی و درخشندگی موها تاثیرگذار هستند. اما همانطور که گفتیم، پروتئین تراپی مو بیشتر عملکرد درمانی دارد. پس اگر موی شما به شدت آسیب دیده و خشک و شکننده شده، بهتر است به سراغ این روش بروید. اما اگر احساس می کنید موی شما چندان آسیب ندیده و خبری از ریزش موی شدید نیست، می توانید برای صافی و درخشندگی بیشتر مو به سراغ روش کراتینه بروید.
اگر در این خصوص تجربه کافی ندارید. می توانید از متخصصین پوست و مو کمک بگیرید. این افراد وضعیت سلامت موی شما را بررسی می کنند و بهترین روش را به شما پیشنهاد می دهند.
کلینیک زیبایی فلورا مرکز تزریق ژل لب توسط پزشک در پونک با بیش از 10 سال سابقه فعالیت آماده ارائه انواع خدمات زیبایی از جله لیزر موهای زائد، تزریق ژل و فیلر، مزوتراپی مو و دیگر خدمات زیبایی به شما عزیزان است. جهت رزرو نوبت و مشاوره با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید.
بدون دیدگاه